Фірма «Моркун»: Столярні послуги та виготовлення виробів з чорного металу в Броварах

image
9 Вересня 2019, 13:41
Поділитися:

Виробничо-комерційна фірма «Моркун» виготовляє, проектує, виконує монтаж та сервісне обслуговування виробів з чорного металу і нержавіючої сталі: парканів, огорож, воріт, решіток, перил, поручнів, козирків, сходів різноманітних конструкцій, дуг на автомобілі, нестандартних виробів.

Компанія успішно працює вже більше 15 років. Протягом цього часу фірма активно розвивалася і вдосконалювалася. На сьогоднішній день виробнича площа «Моркун» складає близько 500 м2.

«Ми пишаємося нашим зведеним в принцип професіоналізмом, відмінним сервісом, якістю і своєчасною здачею об’єктів (навіть найскладніші замовлення виконуються в максимально стислі терміни), прагнемо до розвитку виробничих потужностей, розширення спектра послуг, що надаються», – кажуть в «Моркун».

Фірма завжди орієнтується на запити своїх клієнтів. Саме тому в широкий перелік надаваних нами послуг тепер входить виготовлення столярних виробів за індивідуальним замовленням. Як завжди, ми гарантуємо якість виготовлених виробів; тонку і ретельну обробку дерева, врахування всіх вимог, висунутих нашим замовником, і оптимальні терміни виконання робіт.

З прикладами наших робіт та цінами на них ви можете ознайомитися на сайті.

Графік роботи:

Пн-Пт: з 9:00 до 17:00

Сб-Нд: вихідний

Контакти:

+38 063 219 48 00

+38 068 936 71 66

+38 098 557 69 39

Адреса: м. Київ, Борщаговський р-н, вул. Миру,19.

Джерело: Новости Броварів