7 вересня 2019 року — шоста річниця світлої пам’яті Володимира Білкея

image
6 Вересня 2019, 21:18
Поділитися:

7 вересня 2013 року відійшов у вічність невтомний трудівник пера, чудовий талановитий журналіст і фотокореспондент, який постійно висвітлював гарячі новини з усіх куточків України, в тому числі і з Верховної Ради.

Працював журналістом у газетах: «Молодь України», «Вісник Чорнобиля», «Народна газета» — першому в Україні незалежному виданні НРУ з часу його створення протягом 20 років, «Бориспільський дзвін» — газета Бориспільських рухівців, «Трудова слава», «Вісті» — у якій працював останні роки свого життя.

Володимир Білкей був талановитим журналістом, матеріали якого вирізнялися гостротою, глибоким розумінням теми, він писав аналітичні матеріали на злободенні теми, віддавав перевагу політичній тематиці. Володимир Іванович фахово володів фотосправою, завжди сам ілюстрував свої тексти. Його роботи завжди були прикладом професіоналізму й підкреслювали його творчу неординарну особистість, а часом — іронічний погляд на дійсність.

Патріот України, розумний, ерудований, висококласний професіонал і глибокомисляча людина — таким був і залишився у памяті тих, хто його знав, Володимир Білкей.

Володимир Іванович — член НРУ з 1989 року. Ми пам’ятаємо його доброту, щирість і професійність. Пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Вічна йому Пам’ять і Царство Небесне!

 

Бориспільська міська організація Політичної партії «Народний Рух України», редакція газети «Вісті»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама