На Київщині розпочався триденний Форум творчо-обдарованої молоді «Арт сейшн»

image
6 Вересня 2019, 14:44
Поділитися:

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації Алла Шкуро від імені голови КОДА Михайла Бно-Айріяна привітала молодих митців з відкриттям Форуму творчо-обдарованої молоді «Арт сейшн».

Захід відбувся на базі Пластового вишкільного центру у м. Бучі. Участь у форумі взяли 50 молодих митців із числа представників молодіжних громадських організацій, об’єднань, молодіжних рад та творчо-обдарована молодь зі всієї Київщини.

Під час форуму було проведено панельну дискусію «Київщина. Молодь. Мистецтво. Апгрейд». Присутні обговорили можливості активізації творчого життя молоді, об’єднання зусиль для створення нового культурного продукту на Київщині та надання нових можливостей для самореалізації митців.

Також в рамках форуму протягом наступних двох днів відбудеться робота з експертами та ознайомлення з кращими практиками фестивального руху, мистецькі зустрічі з професіоналами в майстернях, майстер-класи від відомих митців, змістовне спілкування з визнаними діячами мистецького простору, обмін досвідом та секретами успіху, креативно-мистецька патюня в колі однодумців, презентації, обговорення, творче спілкування та укладання «Маніфесту творчої молоді Київщини».

Заступник голови Київської облдержадміністрації наголосила на вагомій ролі молоді, як рушійної сили суспільства.

«Наразі молодь здійснює інноваційну діяльність і вносить свій вклад у творчий потенціал розвитку суспільства. Використовуючи свої креативні здібності, думки, пропозиції молоді люди створюють нові організації, об’єднання та рухи. Це надзвичайно важливо для нас, адже майбутнє Київщини полягає за активною та небайдужою молоддю»,- підкреслила Алла Шкуро.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація