Марина Хонда візьме участь у Міжнародному форумі жінок-лідерів

image
6 Вересня 2019, 13:08
Поділитися:

З 7 до 14 вересня у Житомирі відбудеться Міжнародний тижневик «She Week for Democracy Development». Форум продовжить суспільний дискурс про розширення можливостей жінок в Україні та світі, їх ролі як провайдерів змін на місцевому рівні.

Місто Київ представлятиме на Форумі заступниця міського очільника Марина Хонда. Вона візьме участь у стратегічний дискусії про місце жінок в публічній політиці, роль просвітництва, партнерство жіночих рухів та організацій.

Як відомо, Марина Хонда займає активну позицію щодо зміни ролі жінок у публічній політиці. Вона активно виступає за жінок на керівних посадах і впевнена, що у новому складі Київської міської ради має бути гендерний паритет.

Організатори «She Week for Democracy Development», Центр суспільних комунікацій та UA WOMEN повідомили, що відкриття Форуму заплановано на 7 вересня на центральній площі міста Житомира – Майдані Корольова.

До участі запрошені представники Європейського Союзу, посольство Канади, Конгресу Ради Європи в Україні, керівники впливових міжнародних, громадських організацій, органів центральної влади та місцевого самоврядування. Серед них: Олександра Чуркіна, Сергій Сухомлин, Світлана Жаворонкова, Марія Мезенцева, Марина Бардіна, Тетяна Абрамова, Анна-Вікторія Воронцова, Олександр Слобожан, Ярослава Джонсон, Лілія Леонідова, Ірина Бойко, Ірина Сисоєнко, Алла Шлапак, Оксана Диптан та інші.

Нагадаємо, у червні за ініціативи Марини Хонди у столичній мерії пройшов Перший соціально-економічний Форум, де були визначенні пріоритетні напрями гендерної політики Києва. У Форумі взяли участь понад 400 міжнародних, донорських та громадських організацій.

Фото Бориса Корпусенка

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ