Змінився перевізник на маршруті до аеропорту

image
5 Вересня 2019, 14:41
Поділитися:

На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради 2 серпня розглядалося питання «Про розірвання договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на маршруті № 16 УМБ-17 — ДП МА «Бориспіль» від 03.12.2014 № 7/14 з ПАТ «АТАСС-Бориспіль» та призначення фізичної особи-підприємця Кулик Ольги Миколаївни для роботи на цьому маршруті».

При обговоренні питання перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук повідомив, що ПрАТ «АТАСС-Бориспіль» листом повідомив, що цей маршрут для підприємства нерентабельний, тому підприємство відмовляється від його обслуговування. Законодавством передбачено, що у такому випадку на період, доки готуватиметься і буде проводитися конкурс на перевезення пасажирів, можна призначити перевізника, який тимчасово виконуватиме рейси. Бажання обслуговувати маршрут № 16 УМБ-17 — ДП МА «Бориспіль» і вивчати пасажиропотік виявила фізична особа-підприємець Ольга Кулик.

Рішенням виконкому зміну перевізника затверджено. Мешканці мікрорайону УМБ-17 і надалі зможуть добиратися до аеропорту без пересадок. Новий перевізник визначений на термін від 04.09.2019 по 04.12.2019.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама