В Ірпені закрили військкомат-фейк

image
4 Вересня 2019, 11:42
Поділитися:

Плітки про те, що під час війни в Ірпені закрили військкомат-фейк. Люди хочуть провокацій, а знайти не можуть. Про це заявив заступник голови Ради учасників АТО при міському голові Антон Головенко на своїй сторінці у Facebook. 
Антон Головенко звітував про стан військкомату в Ірпені. Він зауважив, що  майже будь-яка військова служба починається з військкомату. До слова, в Ірпені цей початок був не в найкращому стані: люди стояли в черзі на сходах або взагалі на вулиці, присісти ніде було, а приміщення не відповідало тим потребам.

“Знаю багатьох, хто плював і йшов не дочекавшись черги. І це не тільки молоді призовники, а і ветерани в роках.. Я вже мовчу про медичну комісію. Це реально було знущання”,- зазначив Головенко.

За його словами, сьогодні військкомат отримав нове приміщення. Це світлі стіни, нові місця для відпочинку, зручні та світлі кабінети для прийому громадян. Цілі класи відведено для проведення занять, зборів тощо. Є великий телевізор, кухня та куточок пам`яті загиблих бійців нашого регіону. Варто відмітити, що в приміщенні охайно, прибрано та затишно, але в той же час по-військовому дисципліновано. 

“Коротше кажучи, ті, хто так сильно шукав військкомат, ласкаво просимо!”,- підсумував Антон Головенко.
До слова, на сесії Ірпінської міської радивсім родинам загиблих на Сході України були виділені земельні ділянки. Також вони отримали квартири: одні – за державною програмою, інші – від міської ради.
Читайте також: В Ірпені відновлюється будівництво медичного центру
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня