Мистецькі ВНЗ міста оновили до нового навчального року

image
4 Вересня 2019, 11:38
Поділитися:

У Київській Академії музики ім. Глієра оновлено та утеплено фасади будівлі, капітально відремонтовано дах гуртожитку, а в Київській Муніципальній Академії естрадного та циркового мистецтв на студентів чекали кардинальні зміни: виконано ремонт класів і приміщень для навчання, вбиралень та зон відпочинку, території навколо будівлі. Класи для практичних занять відповідно облаштовані та готові до використання студентами.

Директорка Департаменту культури КМДА Діана Попова привітала студентів мистецьких ВНЗ із початком нового навчального року, а також перевірила стан приміщень після масштабних ремонтних робіт.

– За канікули ми встигли створити найкращі умови у мистецьких ВНЗ. Тут неозброєним оком можна побачити якісні зміни – це вищі навчальні заклади європейського рівня. Ми хочемо, аби не тільки якість викладання залишалася високою, а й самі умови були відповідні. Нові класи, зовнішній та внутрішній ремонт будівлі – це не розкіш, а те, як має бути, – зазначила Діана Попова.

Вона підкреслила, що майбутні діячі культури є важливою складовою суспільства і побажала студентам КМАТ імені Сержа Лифаря Київська муніципальна Академія естрадного та циркового мистецтв КМАМ імені Р. М. Глієра Київська Академія мистецтв наснаги і творчих успіхів.

Фото зі сторінки Департаменту культури КМДА

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ