Інтерактивний «перший дзвоник» замість лінійки: як святкували День знань у ЗОШ №3 – ВІДЕО

image
3 Вересня 2019, 11:47
Поділитися:

Біля 20 майстер-класів з малювання, аеробіки, правильного дихання, формування осанки, розпису мехенді, а також фотозона, аніматори та настільні ігри – так радісно і по-новому зустрічали школярів у ЗОШ №3 на святі Першого дзвоника. Детальніше про осучаснений формат святкування Дня знань у третій школі Броварів – у сюжеті «Трибуни».

Цього року ЗОШ №3 прийняла три класи першачків (усього школа на сьогодні налічує 762 учні). «Саме в нашій школі живуть традиції, які дозволяють змінювати школу на краще, іти в ногу із новою реформою і творити добро», – зазначила у своєму вітальному слові директорка ЗОШ Лідія Гладишевська.

Свято дійсно вийшло сучасним – усміхнені діти не чекали, поки усі «поважні гості» виголосять довгі промови, а розважалися, брали активну участь у різних заходах, знайомилися із вчителями і звикали до школи.

Задоволеними виглядали не лише школярі, а і їхні батьки.

«Цей «перший дзвоник» дуже відрізняється від тих, які були в моєму дитинстві та навіть у дитинстві мого старшого сина. Дуже цікаво – багато інтерактивних зон, дітям є, чим зайнятись. … Можуть також визначитись, на які гуртки ходити цього навчального року», – поділилася враженнями мама першокласниці Ільніцька Вікторія.

Вона також зазначила, що за останні роки школа змінилася як ззовні, так і змінився підхід до навчального процесу.

Директорка ЗОШ №3 Лідія Гладишевська

«У кожній дії, у кожному заході має стояти дитина, її інтерес, її бажання реалізовувати себе і просто бути щасливою. Школа-громада – такий тип закладу, до якого ми прагнемо, який у нас вже є і ми його розвиваємо. Сьогодні було залучено дуже багато людей, які хотіли, щоб у дітей було справжнє свято. Спрацювала сильна команда батьків, учителів, учнів», – прокоментувала організацію заходу та навчального процесу в цілому пані Гладишевська.

Як повідомила «Трибуні» очільниця Управління освіти м. Бровари Оксана Мельник, цього року броварські школи відкрили для 1832 першокласників (точна цифра буде лише 5 вересня – прим. Ред.). За її словами, всі відділи міста звітували управлінню освіти про підготовку навчальних закладів Броварів до 2019-20 навчальних рр. Служби перевіряли заклади освіти на протипожежну підготовку, були зроблені аналізи води, перевірено готовність по класах, придбано нові парти, завезено підручники тощо.

Очільниця управління освіти у м. Бровари Оксана Мельник

Щодо свята Першого дзвоника, то цьогоріч воно було оригінальним майже в усіх школах міста: «Цього року у школах немає традиційних лінійок. Проводяться цікаві квести, майстер-класи, організовано подорожі, фотозони… В ігровій формі вчителі зорганізували дітей до початку навчального року».

Вітаємо із початком нового навчального року! Успіхів, терпіння, взаємоповаги і взаєморозуміння – учням, батькам і вчителям!

Джерело: Трибуна Бровари