Квиток за 50 гривень: театр на лівому березі пропонує доступні вистави

image
3 Вересня 2019, 09:58
Поділитися:

У вересні п’ять прекрасних вистав театру ви зможете побачити, придбавши квитки за 50 або 100 гривень. Поспішайте скористатися такою можливістю.

Йдеться про наступні вистави:

7 вересня о 19:00 «Чотири причини вийти заміж».

Вдова Христина, через рік після смерті чоловіка, збирається переїхати в інше місто. Старий друг її родини, вдівець Герман, намагається цьому перешкодити, атакуючи Христину чотирма «вагомими» причинами для заміжжя. Йому доведеться добре попрацювати, щоб зламати її стереотипи і упередження. А у робітників транспортної компанії «Ваш дім» виникають свої причини для подиву: виносити запаковані речі замовниці або ж розпаковувати?

13 вересня о 19:00 «Майн кампф, або шкарпетки в кавнику».

Гітлера не прийняли до Віденської академії мистецтв. Позбавивши його можливості стати художником, доля подарувала людству геніального вбивцю. Старий єврей Шломо Герцель, філософ і поет, пожалів хлопчиська. Якби Шломо тільки знав, що буде попереду, і яку страшну книгу – «Нове Євангеліє» – напише цей «пророк»! Ми з вами знаємо… Але як і раніше помиляємося, обираючи тих, за ким йдемо.

20 вересня о 19:00 «Мотузка».

Похмура комедія з життєрадісним фіналом. Вона дещо незвична за своєю побудовою. На перший погляд, зовсім не пов’язані між собою сцени, як частинки пазла, поступово складаються до фіналу в цілісну завершену історію. Парадокс полягає в тому, що, не дивлячись на комедійний характер кожної окремої сцени, – загалом історія виходить сумною.

26 вересня о 19:00 «Дім на краю душі».

В основі сюжету майже детективна історія. Загадковий гість Нік Деметріос втручається в життя родини Райан. Нік шантажує господаря будинку Майкла Райана загадковими подіями з минулого, все вище і вище піднімаючи ціну за мовчання. Чим може пожертвувати людина заради власного порятунку?

28 вересня о 19:00 «Розлучник».

Карнавал людських доль – світ, в якому живе Фелікс Поенару. Він – розлучник. Та, рано чи пізно, настає час зривати маски.

Адреса: Театр драми і комедії на лівому березі, Броварський проспект, 25.
Детальніше про вистави та придбати квиток на сайті.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ