На каву у Голосіїв: кращі баристи Києва зберуться на фестиваль

image
31 Серпня 2019, 11:35
Поділитися:

31 серпня -1 вересня на ВДНГ пройде Кава-Квест-Фест.

Розкрити каву всебічно допоможуть конкурси, майстер-класи, арт-виставки, перформанси, цікаві спікери та професійні баристи.

Для тих, хто бажає скуштувати вишукану каву та дізнатися про нові кавові напої організатори запрошують відвідати 30 міських кав’ярень. Вони представлять міні-версії своїх закладів.

Якщо кава надихає на роздуми про життя і своє призначення у всесвіті, то фотовиставка «Будь любим» саме той захід, що зможе надихнути на нові події у житті, реалізувати приховані мрії та підштовхнути на довгоочікувані зміни.

Команда Кураж Базару представить фотовиставку із 46 різних історій: людей із інвалідністю, різним кольором шкіри, сексуальною орієнтацією, світоглядом, способом життя, звичками та перевагами.

Якщо кава для людини є професійною темою, то організатори запропонують спробувати себе, як в теоретичних знаннях так і в професійній майстерності, ознайомитися з інноваційним обладнанням.

Якщо є бажання дізнатися про кавові новини, то лекторій працюватиме упродовж двох днів, де кавові експерти та кращі баристи Києва ділитимуться особистим досвідом, розвінчають міфи, що пов’язані з кавою, розкажуть, які світні тренди у приготуванні напоїв.

Відчути драйв батла баристів відвідувачі зможуть на турнірі Barista Games — а саме Sensory Battle і Barista Twins Battle. Цей захід відрізняється від класичних чемпіонатів та буде цікавим як для профі так і кофеманам.

Не забули організатори про наймолодших відвідувачів заходу. Саме для них на Кава Квест Фест працюватиме зона за участю героїв улюблених мультфільмів з конкурсами, естафетами, цікавими іграми та веселою дитячою дискотекою. Тут також проходитимуть дитячі майстер-класи: малювання піском, декорування імбирних пряників, аплікації кавовими зернами та інші. Дитині можна показати, як вирощують каву і зробити селфі біля каво-дерев, мішків і кошиків.

Маленьким ласунчикам будуть до смаку ярмаркові різноманітні смаколики та чудові сувеніри: корисні солодощі, імбирні пряники, смажені горіхи всіх видів, еко-чіпси.

Фото Бориса Корпусенка

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ