Моя рідна земля в серці піснею проросла

image
30 Серпня 2019, 19:47
Поділитися:

Якщо ви уже кілька років не були в клубі в Леонівці, то нині вас приємно здивують зміни, що тут відбулися. Заклад обзавівся ошатною огорожею, а усі підходи до нього вистлані декоративною плиткою. Та й всередині повно обнов: підлога вистлана керамічною плиткою, стіни та стеля пофарбовані в свіжі, приємні оку кольори. Оновлено й сцену.
Тож в очікуванні концерту тут є чим помилуватися. Було на що глянути і в фоє закладу, де розмістилися вишивки та яскраві композиції із квітів, фруктів та овочів.
Барвистим було і саме дійство.
Своє вітальне слово жителям села та гостям свята сказали голова громади Іван Владимиров, голова районної ради Іван Семцов, міський голова Олександр Панюта, голови Черняхова – Володимир Безвербний та Горохового – Володимир Демиденко, а ще керівник СК “агробізнес” Григорій Кулініченко.
Гості не лише вітали винуватців свята, а й вручили подарунки. Григорій Кулініченко презентував ФАПу сертифікат для оплати послуг інтернетзв’язку, для облаштування цього ж закладу передав сертифікат і Олександр Панюта. Електроприлади подарували Іван Семцов та Володимир Демиденко, а Володимир Безвербний – 100 пачок морозива.
Потішили присутніх і виступи місцевих аматорів сцени та гостей із Черняхова і Горохового.
Основу свята склали виступи гурту “Рідні наспіви”. Розважали гостей Олена Кузьменко, Валентина Владимирова, Наталія Крутько, тріо “Мережка”, Ріта Комісаренко, Оксана Пугач, Світлана Фіялко та Валентина Бринзюк, Марина Бринзюк, ансамбль шумових інструментів “Тара-Бари”. А ще колектив “Лілея” із Горохового та молодіжний дівочий гурт із Черняхова. Шквал сміху в залі викликали гуморески у виконанні Світлани Фіялко та Діми Джулая.
Не обійшлося того дня й без подарунків жителям Леонівки: 90-річним Лідії Костянтинівні Кучмі та Валентині Сергіївні Григоренко; 80-річним Марії Іллівні Коваль, Івану Антоновичу Кучеру, Тетяні Василівні Кучер, Галині Кіндратівні Андроновій, Галині Григорівні Лігоцькій та Михайлу Івановичу Страшнюку; 70-річним Галині Володимирівні Кисіль, Володимиру Васильовичу Фіялку, Ользі Харитонівні Мостовій, Ніні Михайлівні Довганюк та Віктору Степановичу Павлишину. Також наплічники отримали цьогорічні першокласники леонівки Ярослав Токарчук, Любов Трепетьон, Каріна Однокулова, Максим Ковальов та Катерина куріленко. Традиційно в Леонівці проводиться конкурс на найошатніший двір. Цього року переможцями стали петро Федоренко, Галина Василевська та Борис Федоренко. Їм сільський голова вручив статуетки гномиків.
Щиро дякували голова громади та ведучі спонсорам, завдяки яким стало можливе святкування: Григорію Кулініченку (СК “Агробізнес”), Івану Янківському (товариство “Олімп”), приватним підприємцям Зої Федоренко та Петру Остролуцькому, фермерам Сергію Мєшкову (ФГ “Бобр”), Анатолію Черевку (ФГ “Колос”), Дмитру Соломченку та Андрію Припіялу, а також товариству “ДЖІН ЕНД СІД”.
По завершенні концертної програми на всіх чекали смачні пригощання та святкова дискотека.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна