Відбулася серпнева (не)конференція для керівників та педагогічних працівників закладів освіти Сквирського району

image
30 Серпня 2019, 13:47
Поділитися:

«Творче спрямування інноваційної діяльності педагога на формування людини майбутнього» – під таким девізом відбулася серпнева (не)конференція для керівників та педагогічних працівників закладів освіти Сквирського району – ключова подія для вчительства на початку нового 2019/2020 навчального року.

28 та 29 серпня 2019 року – два дні активного навчання та творчості, права вибору цікавих тем, вміщених у психолого-педагогічну, методичну та управлінську паралель (не)конференції.

Цього року серпневий захід пройшов у сучасному форматі: вільне спілкування, конструктивні діалоги, тематичні локації у формі тренінгів, квестів, майстер-класів тощо.

В інтерактивній формі з аудиторією працювали: начальник відділу освіти Сквирської РДА Олександр Заболотний, завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти Людмила Корбут, методисти РМК, практичні психологи, досвідчені вчителі та вихователі ЗДО

Щодня на завершення відбувалася рефлексія «Вчителюю, тому що…» Відповіді освітян, написані на листочках калини, яблуні, груші та їх плодах, завершили «пейзаж». Цей образотворчий твір розповідає, що найвагоміше для педагога: «Люблю дітей», «Здійснилася моя мрія», «Я цим живу».

Кожен учасник заходу отримав позитивний заряд, значний багаж інформації щодо інноваційної діяльності педагога в умовах Нової української школи.

Естетичного задоволення додали учасникам заходу вихованці районного центру дитячої творчості – пісні у їхньому виконанні налаштовували всіх на яскраві зустрічі у День знань.

Джерело: Сквира.info