Ігор Шалімов заявив, що не має відношення до будівництва торгово-офісного центру

image
29 Серпня 2019, 17:26
Поділитися:

Ситуація довкола рішення виконавчого комітету Бориспільської міської ради від 15.04.2019 року про надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на вул. Київський Шлях, 11-а  Юрію Краснопіру набрала нових обертів.

Відомо, що заплановане орендарем ділянки спорудження двоповерхового торгово-офісного центру між багатоквартирними будинками викликав супротив у місцевих жителів, які зібрали підписи 300 підписів проти забудови й прийшли на сесію міської ради 27 серпня.

Депутати почули колективну думку громади і скасували рішення виконкому, отже, будівництва не буде. Здавалося, конфлікт загасили до того,  як він встиг розгорітися. Однак, певні особи вирішили скористатися ситуацією і підлили масла до вогню людського обурення, тому  почали розповсюджувати інформацію про те, що у  будівництві торгово-офісного центру зацікавлений не хто інший як депутат суміжного із ділянкою виборчого округу Ігор Шалімов, голова ПрАТ «БКБМ».

Повершувшись із відпустки, Ігор Шалімов був відверто здивований такими закидами на свою адресу й спростував свою причетність до цієї теми.

«Я не маю жодного відношення до забудови ділянки на вул. Київський Шлях, 11-а. Там є орендар, який мав свої плани, про які я навіть не знав, то не мій виборчий округ. Напевно, хтось хоче налаштувати проти мене людей. Я поважаю вибір мешканців, їхні права і активну громадську позицію. Нагадую, у 2015 році я придбав і встановив для мешканців тих будинків дитячий майданчик задля покращання стану прибудинкових територій. Вважаю, що у сформовані мікрорайони втручатися не слід. Усі пропозиції,  а будівельні в першу чергу, варто виносити на колективне обговорення, все узгоджувати з громадою», – заявив Ігор Шалімов.

Також депутат нагадав, як на його окрузі відбувалося облаштування території Княжицького озера: спочатку були проведені спільні збори мешканців прилеглих будинків, обговорювалися плани благоустрою, а потім розроблявся проект.

Ігор Шалімов підкреслив, що такий підхід не дозволив бізнесу прийти на загальноміську зону відпочинку й обійшлося без конфліктів.

Нагадаємо, після позивного для активістів рішення сесії проти будівництва торгово-офісного, у соцмережах хейтери продовжили розкручувати цю тему, підживлюючи її непідтвердженою інформацією. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама