У Солом’янському парку безкоштовно покажуть кіно про подорожі

image
29 Серпня 2019, 14:26
Поділитися:

З 29 по 31 серпня в Кінопарку, що на території Солом’янського ландшафтного парку, пройде захід «Кіно та подорожі під відкритим небом». У рамках днів кіно можна буде подивитися такі хіти як «Вікенд у Парижі» або «Джунглі», а також нішевий короткий метр.

Фільми стосуються складних викликів під час подорожей, таких як подолання джунглів, неймовірних дистанцій пішки й підкорення вершин. Інша ж частина спрямована на зміни мислення під час подорожей. Це стрічки про занурення в культуру і традиції різних народів, про можливість залишитися в одному місці, щоб зрозуміти, як влаштоване життя в іншому мегаполісі або чужій країні, або про спроби приміряти на себе звичаї та звички місцевих жителів.

Також у рамках заходу відбудуться зустрічі з уже відомими й досвідченими мандрівниками, які розкажуть про свій досвід знайомств з містами та країнами, та про свою філософію подорожей.

Коли: 29 – 31 серпня, початок о 20:00.
Де: Солом’янський парк, зі сторони вул. Генерала Шаповала (колишня Механізаторів, 1), піднявшись сходами у парк, проходячи повз дитячий майданчик. 
Вхід вільний. Пам’ятайте, захід відбувається на відкритому повітрі, тому беріть з собою підстилки та пледи!

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ