На Троєщині оновлюють бульвар

image
29 Серпня 2019, 11:38
Поділитися:

Завершується реконструкція першої черги оновлення Вигурівського бульвару. Хоча ще тривають роботи і дорожники викладають останні плитки, це місце уже стало улюбленим для відпочинку деснянців.

– Через бульвар тепер можна не тільки пройтися комфортними доріжками з ФЕМу від вулиці Бальзака до проспекту Маяковського, а й сісти відпочити на лавочці, покататися на скейті чи велосипеді, зручно провезти коляску з дитиною, помилуватися зеленими насадженнями та погратися на дитячому ігровому майданчику біля житлового будинку по вулиці Бальзака, 58, – повідомили у Деснянській РДА.

Як проходить завершальний етап першої черги реконструкції Вигурівського бульвару під час виїзної наради перевірили Генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв, депутат Київради Ганна Старостенко, в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков, керівники комунальних підприємств району, спеціалісти профільних служб.

Під час наради були обговорені питання проведення наступної, другої, черги реконструкції бульвару щодо прискорення робіт з демонтажу МАФів без дозвільної документації та переміщення МАФів з існуючою на іншу територію; приведення у належний санітарно-технічний стан бювету по вул. Бальзака, 68, та прилеглої до нього території.

Реконструкція бульвару Вигурівський проходить за підтримки Київського міського голови Віталія Кличка.

Проектом реконструкції бульвару передбачено проведення капітального ремонту внутрішньоквартального проїзду по вул. Бальзака, 58, 62, 64, 66, 68-бул. Вигурівському, 3, 4, 5, 6 ‒ просп. Маяковського, 73-а, 75 з влаштуванням ФЕМ, нового LED-освітлення, лав, урн, огородження, антипаркувальних стовпчиків, озеленення прилеглої території; капітального ремонту тепломережі за вищезазначеними адресами та житлового будинку по вул. Бальзака, 68.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ