ГО «Рідне місто» членам міськвиконкому: — для чого ця «фігня»?.

image
28 Серпня 2019, 20:01
Поділитися:

У Васильківської громади стійке несприйняття, я б сказав алергія, на встановлення нових МАФів у Василькові, чи то в центрі, чи то за його межами. Для мене абсолютно зрозуміло, що той, хто подає на розгляд виконкому питання подібного плану, знає, що цим наносить шкоду авторитету міського голови, а члени МВК, які голосують за ці питання примножують цю шкоду у рази.

У зв”язку з цим, звертаємось до членів МВК не голосувати за цю «фігню» на завтрашньому засіданні, або зняти їх з розгляду взагалі.

Друга «фігня», яку виконком має розглянути завтра, це затвердити список почесних громадян міста. «Фігнею» тут є сам список кандидатів на почесне звання. З тих же міркувань, що зазначені вище, просимо членів МВК не голосувати за список, або окремих кандидатів з нього, і перенести розгляд цього питання на позачергове засідання МВК після обговорення всіх кандидатур громадськістю.

Третя «фігня», яку планується розглянути на МВК завтра, це дозвіл на продовження роботи атракціонів на центральній площі міста. З тих же міркувань, що зазначені вище, просимо членів МВК не голосувати за це питання, або зняти його з розгляду взагалі…Заодно запитуємо у них, чи не набрид їм бардак на центральній плоші міста, який вже добряче допік мешканцям Василькова.

Ми висловили свою точку зору на вищеперераховані питання, які, на нашу думку, справді можна назвати «фігнею». Чи погодяться з нею члени МВК побачимо вже завтра…

Джерело: Рідне місто