На Київщині пройшов Фестиваль «Чорнобиль Ренесанс. Ремесла»

image
28 Серпня 2019, 15:29
Поділитися:

В рамках реалізації завдань Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 року, 25 серпня в с. Прибірськ Іванківського району відбувся щорічний Фестиваль «Чорнобиль Ренесанс. Ремесла».

Цьогоріч темою обрали взаємодію людини і природи через призму поліських  ремесел, акцент уваги на людях, їх творчості та майстерності, і на тому, як це відображається у взаємодії з навколишнім середовищем.

Серед учасників Фестивалю – кінологи, майстрині та майстри різних напрямків, фахівець з арбористики, фольклорні гурти, рок-співаки, бард-рок виконавці, танцюристи.

Піч час заходу відбулися виставки народних умільців; майстер-класи; кінні прогулянки; презентація освітнього проекту; концерт народних аматорських колективів району, самодіяльні артисти Іванківського РБК та запрошені артисти з різних регіонів України; виготовлення традиційних музичних інструментах та гра на них, виставка «Рушники-обереги — рушники-реліквії»; відкриття виставки Данила Малащенка та Сергія Гриненка; екскурсія до м. Чорнобиль.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація