Перші несподіванки на старті другого кола Чемпіонату Броварщини з футболу в першій лізі. ФК «Юніон» кладе на лопатки ФК «Богданівку»

image
28 Серпня 2019, 10:52
Поділитися:

25 серпня на стадіоні “Спартак” в Броварах, відбувся матч 8-го туру чемпіонату Броварського району з футболу в першій лізі, де місцевий “Юніон” приймав лідера турнірної таблиці “Богданівку”.Про це повідомляє бюро актуальних новин «Коментар».

Можливо, мало хто очікував, але з перших хвилин гравці “Юніону” показали, що вони готові дати бій. На 12 хвилині матчу нападник броварчан Леонід Акопов стає автором єдиного забитого м’яча в цій зустрічі.

Було чимало гострих моментів, була поперечина, було вилучення, на 64 хвилині за удар в лице прямою ногою, побачив червону картку перед собою гравець “Богданівки” Сміхотур Антон. Були й емоції, як у гравців, так і у тренерів обох команд. Кожна з футбольних дружин у боротьбі на полі демонструвала жагу до перемоги.

Зазначимо, що це перша поразка колективу з Богданівки в цьому сезоні, тепер їх наздогнала “Рудня” – обоє мають по 19 очок і очолюють турнірну таблицю. “Юніон” залишається п’ятим.

– Матч дуже сподобався, хоча й довелося понервувати, особливо “валідольними”, при мінімальній перевазі, видаються останні хвилини протистояння. Хлопці молодці! Хочу подякувати кожному гравцеві команди, сьогодні дійсно показали характер та командний дух. Також дякую за гру супернику, – поділився емоціями після зустрічі президент “Юніону” Руслан Семенець.

ФК “ЮНІОН” (Бровари) – ФК “БОГДАНІВКА” – 1:0 (1:0)
Гол: Акопов Леонід, 12.
Вилучення: Сміхотур Антон, 64.

Результати інших матчів у першій лізі та турнірна таблиця:

“ЛІТКИ” – “РУДНЯ” – 0:3
“СЕЛТІК” (Плоске) –
“АРСЕНАЛ” (Красилівка) – 4:1
“АЛЬТЕРНАТИВА” (Шевченкове) –
“ДИМЕРКА” – 4:2

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed