Повна підтримка: депутати не дозволили В. Шалімову відмовитися від керівництва будівельною комісією

image
28 Серпня 2019, 09:24
Поділитися:

На сесійному засіданні Бориспільської міської ради, яке відбулося 27 серпня, питанням №9 було про внесення змін до рішення міськради щодо обрання голів, заступників та секретарів постійних комісій.

Міський голова Анатолій Федорчук повідомив, що Володимир Шалімов, голова постійної комісії з питань промисловості, будівництва, архітектури та інвестиційної діяльності,  написав заяву про складання повноважень  через високу зайнятість на основній роботі — він є головою ПрАТ «Агробудмеханізація», що зводить об’єкти по всій Україні.

Про свої наміри Шалімов офіційно повідомляв раніше — 13 серпня на засіданні очолюваної ним комісії, чим викликав занепокоєння  колег.

Виступаючи на сесії, Шалімов наголосив, що будучи головою комісії, він і члени комісії завжди об’єктивні в прийнятті рішень, але є перепони в роботі.

«Окремі громадські об’єднання, активісти займаються тим, що придивляються, де немає коми у нашому рішенні, пишуть скарги, але не помічають досягнень  місцевих компаній-забудовників, які розбудовують Бориспіль», — сказав Володимир Шалімов.

Анатолій Федрчук підкреслив, що будівельна комісія працює системно, без «прогулів», тому він проти того, щоб Шалімов складав повноваження.

Проти відставки колеги виступили також Євгеній Боженко, секретар міськради Ярослав Годунок та Петро Жувак, будівельник.

«Вважаю, що  це рішення викликане скаргами тих людей, які шукають собі вигоди у вирішенні власних питань щодо будівництва. Але зауважень до рішень комісії немає ні в юридичному, ні в законодавчому плані. На цій посаді має бути досвідчений фахівець, який здатний вирішувати усі питання  міського будівництва, дивитися на перспективу. Я категорично проти того, щоб Ілліч ішов з посади», — наголосив Жувак.

У підсумку: заяву Володимира Шалімова депутати майже одноголосно не підтримали.  Тож Шалімов залишається головою постійної комісії.

У коментарі «Вістям» він сказав, що приємно вражений одностайною  підтримкою і вдячний депутатському корпусу за довіру в роботі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама