На станції Золоті ворота знайомлять з особливими дівчатами

image
27 Серпня 2019, 14:38
Поділитися:

У холі станції метрополітену можна побачити фотовиставку «Шанс на успіх є у кожного», моделями для якої стали вихованки Дарницького дитячого будинку-інтернату.  Героїням-фотомоделям – 20-25 років, більшість з них є сиротами. Втім, у першу чергу дівчата хочуть бути красивими, чарівними та щасливими.

У рамках підготовки фотовиставки у Дарницькому дитячому будинку-інтернаті пройшов «День краси». Запрошені професійні стилісти та візажисти створили чудові образи, що в поєднанні з вишуканими сукнями влучно підкреслили невичерпний оптимізм дівчат та їх відчуття прекрасного. Виставка покликана підкреслити необхідність розуміння: люди з інвалідністю є повноцінними членами суспільства і також мають свої прагнення та мрії, яких вони досягають. Представлені світлини показують процес підготовки дівчат до фотосесії та власне її результат – красиві портрети. Окрім того, дівчатка поділилися своїми інтересами та мріями, які можна прочитати під фотографіями.

У червні ця виставка була показана у КМДА


Офіційне відкриття виставки відбудеться 2 вересня за участі заступниці голови КМДА Марини Хонди. Триватиме вона до 8 вересня. 

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ