Стартував обласний військо-патріотичний вишкіл «Гарт»

image
27 Серпня 2019, 13:05
Поділитися:

На виконання Програми національно-патріотичного виховання в Київській області на 2017-2020 роки Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації спільно з КЗ КОР «Київський обласний молодіжний центр» та громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій» з метою активізації молодіжного національно-патріотичного руху та популяризації професії «військовий» організували проведення протягом 27-29 серпня військово-патріотичного вишколу «Гарт».

Урочисте відкриття обласного вишколу відбулося 27 серпня на території Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у м. Київ.

Учасниками заходу стали вихованці військово-патріотичних клубів, молодіжних громадських організацій, об’єднань, що працюють в галузі військово-патріотичного виховання  та активна молодь – 50 юнаків та дівчат, які мріють виконувати військовий обов’язок і нести службу у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, а також здобути вищу освіту у навчальному закладі, що готує військових фахівців.

З початком роботи військо-патріотичного вишколу від імені голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна учасників заходу привітала заступник голови Алла Шкуро.

Заступник голови наголосила на тому, що військово-патріотичне виховання є одним із важливих напрямів роботи Київської ОДА. Облдержадміністрацією постійно проводяться заходи з патріотичного виховання молоді, зокрема, її зацікавленості у військовій справі.

«Впевнена, сьогоднішній захід надасть вам нових знань, умінь та навичок. І цей досвід неодноразово буде використаний вами в подальшому. Адже ви ті, хто, незважаючи на досить юний вік, свідомо обираєте своє майбутнє – стати на захист нашої країни. Бажаю вам бути сильними, витривалими, з легкістю пройти весь вишкіл та стати більш загартованими», – зазначила Алла Миколаївна.

До привітань також долучилися начальник управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА Марина Попатенко, представники Київського обласного військового комісаріату, КЗ КОР «Київський обласний молодіжний центр» та громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій».

По завершенню урочистої частини для учасників військо-патріотичного вишколу було організовано екскурсію музеєм Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація