В Броварах мотоцикліст «влетів» в зупинку громадського транспорту. Є постраждалі (ВІДЕО +18)

image
27 Серпня 2019, 11:25
Поділитися:

26.08.2019 року в Броварах трапилась ДТП за участі легкового автомобіля «Opel Astra» та мотоцикла «Yoko HT250». Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди постраждали дві жінки, які чекали автобуса на зупинці громадського транспорту.

Початково про це стало відомо з соцмереж, де відразу з’явився відеозапис з місця аварії.

Видання «AT BROVARY» звернулось за коментарем до Броварського відділу поліції, які повідомили слідуюче.

26.08.2019 року близько 17:00 в м. Бровари по вул. Київська на зупинці громадського транспорту, що біля 253-го будинку, трапилась дорожньо-транспортна пригоді за участі автомобіля «Opel Astra», за кермом якого перебував чоловік 1990 р.н.  та мотоцикла «Yoko HT250», яким керував чоловік 1999 р.н.

 

Водій автівки виконував поворот в бік зупинки, в той час, як мотоцикліст на швидкості здійснював обгін цього автомобіля в правій смузі. В рузультаті цього відбулось зіткнення двох транспортних засобів. У результаті зіткнення, мотоцикл відкинуло на автобусну зупинку, де перебували громадянки. У результаті ДТП жінки отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Броварської клінічної лікарні. На даний час діагноз останніх встановлюється.

З власних джерел стало відомо, що водій легкового автомобіля працює в Дарницькому Управлінні поліції м. Києва.
В Броварській клінічній лікарні виданню «AT BROVARY» повідомили, що після ДТП до них було доставлено двох жінок. Першій біля 60-ти років (переселенка зі сходу країни) – струс мозку та перелом головки плечової кістки, іншій – біля 80-ти років (мешканка Броварського р-ну) – також струс мозку та відкритий перелом гомілки.  

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed