Гірський Парк Ошитківський обіцяють оновити

image
26 Серпня 2019, 11:11
Поділитися:

Парк Ошитківський у Горі знаходиться в центральній частині села. Це чимала зона відпочинку, яку розпочали відроджувати кілька років тому.

Сільський голова села Гора Роман Дмитрів розповів «Вістям», що раніше навести лад у парку силами сільради не було змоги через відсутність кадастрового номеру на земельну ділянку, на якій розташований парк, тому роботи проводилися в окремих його частинах.

«Два місяці тому як парк має кадастровий номер, тож тепер реалізуємо амбітні плани щодо відновлення та осучаснення його, — розповів Роман Дмитрів. — Сподіваюся, що до нового року отримаємо проект облаштування території, кошти на нього вже виділені. Думаю, що навесні 2020 року почнемо масштабну реконструкцію парку: люди просять на території парку відновити старе озеро, прокласти пішохідні доріжки, встановити лавочки та освітлення».

Ідея відновлення даної території з’явилася у громади села в 2016 році під час проведення толоки в парку.

«Після того як ми разом прибрали сміття, якого вивезли аж сім причепів, депутати сільради майже одноголосно прийняли рішення розпочати розбудову зони відпочинку. Розпочали із присвоєння нової назви території –  парк Ошитківський», — розповів сільський голова.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама