У Києві визначили спортивні пріоритети на 2020 рік

image
23 Серпня 2019, 17:00
Поділитися:

У Департаменті молоді та спорту відбулися відкриті громадські обговорення щодо Міської цільової програми оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва та програм «Фізична культура і спорт» і «Молодіжна політика». 

Головним завданням цих обговорень було визначити пріоритети в роботі департаменту на 2020 рік, враховуючи думку громадськості, наголошують у КМДА.

Одним із найважливіших питань у наступному році вкотре буде оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Київ щорічно збільшує фінансування програми і серед українських міст є безперечним лідером у цьому напрямі. Враховуючи специфіку даного питання в Департаменті запропоновано розширити програму підтримки. Так, на сьогодні місто буде фінансувати також удосконалення та супроводження електронного реєстру дітей Києва, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки і гарантує гідне забезпечення мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, розвитку їхньої інфраструктури та матеріально-технічної бази.

Спортивна галузь насамперед отримає фінансування на навчально-тренувальну роботу комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл, утримання спортивних споруд, забезпечення діяльності місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та проведення фізкультурно-масових заходів.

Читайте також: UberShuttle запустив ще один маршрут по Києву: подробиці

Читайте також: У Києві викрили Інтернет-магазин з продажу наркотиків

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV