Броварські депутати не дали згоди на обладнання зупинок новими МАФами

image
23 Серпня 2019, 16:45
Поділитися:

Вчора, 22 серпня, в Броварах пройшла 59-та сесія міськради, на якій окремим блоком питань було продовження термінів договорів оренди земельних ділянок та продовження особистих сервітутів під МАФами на зупинках.

Нагадаємо, як повідомляв сайт 4594.com.ua, днем раніше броварські підприємці розробили та представили депутатам концепцію нових сучасних МАФів, якими хочуть обладнати усі зупинки громадського транспорту у місті.

Підприємці, які прийшли на сесію великим колективом, ще разозвучили переваги своєї пропозиції. Проте депутатів це не переконало. Знову чітко звучала пропозиція від влади про те, що від оренди земельних ділянок під МАФи варто переходити до конкурсів на право їх розміщувати. Зокрема, таку пропозицію озвучив депутат Вадим Андрієвський, який зауважив про велику різницю між зиском для бюджету міста від тих, хто сплачує за об’єкти торгівлі за підсумками конкурсу, і «класичними» МАФами.

В результаті виникла гаряча суперечка між депутатами і підприємцями. За пропозиції Василя Кочубея, питання продовження оренди та сервітутів зняли до наступної сесії.

Трибуна Бровари

Читайте також:

В парку «Перемога» встановлять шезлонги та фотозони

Ціна життя: спливають останні дні збору коштів на лікування онкохворої Каріни Личак

Тимчасовий маршрут та розклад руху автобуса №9 в Броварах

Джерело: Новости Броварів