У Києві викрили Інтернет-магазин з продажу наркотиків

image
23 Серпня 2019, 15:54
Поділитися:

У Києві двоє молодиків реалізовували наркотики через інтернет-магазин.

Про це повідомляє поліція Києва.

Підозрілого молодика помітили під час патрулювання співробітники полку поліції особливого призначення №1. Хлопець при появі правоохоронців почав метушитися, тож спецпризначенці вирішили перевірити його. Під час поверхневого огляду у нього виявили кілька розфасованих згортків із речовиною, схожою на канабіс.

«Ми встановили, що фігурант – 24-річний киянин, який раніше проблем із законом не мав. Завдяки проведеним оперативним заходам поліцейські з’ясували, що затриманий працював спільно із 26-річним уродженцем Львівщини. Останній орендував квартиру у Києві, де і був його  «офіс» з продажу наркотичних засобів через інтернет-магазин», – розповів начальник відділу поліції №2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов.

Зловмисники діяли за попередньо узгодженою схемою: в Інтернет-магазині клієнти робили замовлення, далі з ним зв’язувалися через месенджери і повідомляли, яким чином оплачувати товар. Після надходження коштів кур’єр забирав розфасовані наркотики та розкладав «закладки». Після цього замовникам відправляли фото і повідомлення з інформацією про місцезнаходження товару. 

Під час обшуків у помешканнях фігурантів правоохоронці знайшли речовини, схожі на наркотики та психотропи: амфетамін, канабіс, екстазі, марки ЛСД, синтетичний кокаїн. Більшість із вилученого було розфасовано, а відтак підготовлено до збуту.

Зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Читайте також: Херсонські кавуни допливли до Києва

Читайте також: Затримали водійку, яка збила жінку з дитиною

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV