Засідання постійної комісії райдержадміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

image
23 Серпня 2019, 15:18
Поділитися:

Під керівництвом виконуючої обов’язки голови РДА Славінської О.В. відбулося засідання постійної комісії райдержадміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Розглядались наступні питання:

1. Про заходи щодо виявлення вибухонебезпечних предметів (ВНП) по вул. Гоголя, міста Сквира.

Доповідач: Яснівський Олександр Вікторович – провідний фахівець Сквирського РС ГУ ДСНС України у Київській області.

 

Заслухавши інформацію з даного питання провідного фахівця Сквирського РС ГУ ДСНС України у Київській області Яснівського Олександра Вікторовича, комісія вирішила:

1. Інформацію з розглянутого питання взяти до відома.

2. Рекомендувати виконавчому комітету Сквирської міської ради укласти угоду з аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Київській області на обстеження поруч розташованих присадибних ділянок по вул. Гоголя, 10 м. Сквира на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів.

3. Сквирському РС ГУ ДСНС у Київській області проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з місцевим населенням.

4. Контроль за виконанням рішення комісії з вказаного питання покласти на Сквирський РС ГУ ДСНС у Київській області та Сквирський ВП ГУ НП України у Київській області.

2. Про підготовку об’єктів соціально-культурного призначення Сквирського району до роботи в осінньо-зимових умовах 2019/2020 року

Доповідачі: Болтівець Олексій Леонідович – старший інженер з експлуатаційної діяльності Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз»;

Нестерук Олексій Олексійович – керівник ДП «Теплогаз-В».

Співдоповідачі: керівники закладів освіти, культури

 

Заслухавши інформацію з даного питання старшого інженера з експлуатаційної діяльності Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз» Болтівця Олексія Леонідовичата пропозиції зацікавлених осіб, комісія вирішила:

1. Інформацію взяти до відома.

2. Керівникам бюджетних установ продовжити роботу по підготовці закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 року.:

2.1. встановити модемний зв’язок в газових котельнях;

2.2. продовжити обстеження димових та вентеляційних каналів

3. Райдержадміністрації спільно з відділом освіти райдержадміністрації, відділом культури райдержадміністрації, КНП СРР Сквирською ЦРЛ та КНП СРР «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» продовжити комісійні обстеження приміщень закладів освіти, охорони здоров’я, інших об’єктів соціально-культурної сфери щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 року.

4. Виконавчому комітету міської ради:

4.1. продовжити роботу щодо створення ОСББ;

4.2. впорядкувати облік багатоквартирних будинків міста;

4.3. разом з Білоцерківським відділенням АТ «Київоблгаз» в м.Сквира здійснити розмежування газових мереж.

6. Контроль за виконанням рішення комісії з вказаного питання покласти на заступника голови Сквирської райдержадміністрації згідно з розподілом обов’язків та відділ з питань цивільного захисту, ЛНЧК та ЖКГ.

Джерело: Сквира.info