Черговий акт вандалізму на стадіоні «Колос»

image
19 Серпня 2019, 21:03
Поділитися:

Вночі 18 серпня зловмисники кинули камінь і розбили вікно будівлі стадіону.

Про це на плановій нараді у міського голови 19 серпня повідомив директор Бориспільського міського центру спорту Микола Костянець.

Він сказав, що останнім часом відбувається засилля вандалізму. Нещодавно хулігани розмалювали стадіон «Колос» різними символами та фразами. Охоронець бачив зловмисників, які кидали каміння у вікно, і намагався їх затримати, але вони втекли.

«Це роблять підлітки 13-14-ти років. Чому вони «швендяють» після дванадцятої години ночі і куди дивляться їхні батьки?» — дивується Микола Костянець.

Міський голова Анатолій Федорчук висловив думку, що відповідати за виховання повинні і батьки, і шкільні заклади.

«Варто подивитися, як освітяни звітують про свої досягнення: результати ЗНО, матеріально-технічна база тощо. А про виховання практично не говоримо. Цьому питанню не приділяється увага ні в родині, ні в школі, а на всі проблеми потім звертаємося до поліції. А поліція вирішує вже наслідки цього недбалого виховання», -— зазначив Федорчук.

В свою чергу, представник поліції, присутній на нараді, пообіцяв, що на наступні вихідні вони звернуть більшу увагу на територію біля стадіону та спортшколи.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама