ДТП під Гоголевом: серед двох загиблих – 7-річна дівчинка, 9-річний хлопчик – у комі

image
19 Серпня 2019, 16:16
Поділитися:

Поблизу села Гоголів у ДТП загинуло дві людини, серед яких – 7-річна дівчинка. Ще одина дитина  –  хлопчик –  у реанімації, повідомляє Інформатор.

Смертельне ДТП сталося на 43-му кілометрі траси Київ-Суми. Там зіткнулися Chevrolet Aveo і Audi Q5. Аварія трапилася близько 12:00.

За попередньою інформацією правоохоронців, Chevrolet рухався трасою в бік Києва, а Audi виїжджала на перехрестя з другорядної дороги. Q5 вдарила Aveo в бік. Після чого Chevrolet вилетів із дороги в кювет.

У момент аварії в машині перебувало двоє чоловіків і двоє дітей: хлопчик та дівчинка. Від отриманих травм 7-річна дівчинка і чоловік 1982 року народження померли на місці. Хлопчика госпіталізовано в реанімацію.

Як повідомив журналістам «Трибуни» керівник місцевої екстреної медичної допомоги Максим Іонов,  9-річний хлопчик у комі. У дитини політравма: складні травми голови, грудної клітини та інших частин тіла. Наразі вирішується питання про транспортування потерпілого в столичний Охматдит.

Ще одному потерпілому чоловікові надали допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився.

За кермом Audi їхала жінка зі своєю матір’ю. Вони не постраждали. У крові жінки-водія тест алкоголю не виявив.На місці працює слідчо-оперативна група. Наразі рух трасою здійснюється однією смугою.

Фото – Роман Барабаш

Джерело: Трибуна Бровари