Міносвіти звинувачує Фіскальний університет у присвоєнні статусу “національний”

image
19 Серпня 2019, 14:00
Поділитися:

Міністерство освіти і науки України, як головний орган у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики в сферах освіти і науки, стурбоване недобросовісної діяльністю Університету державної фіскальної служби України.
Своїм листом №1 / 12-4179 Міносвіти звернулося до Нацполіцію і інші органи, оскільки відповідно до статуту Університету, виходячи з відомостей Реєстру суб’єктів освітньої діяльності та відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань повне найменування Університету – Університет державної фіскальної служби України.
У той же час, адміністрація Університету на офіційному веб-сайті та офіційній сторінці в соціальній мережі, в іншій рекламній продукції використовує в своєму найменуванні слово «Національний» – Національний університет державної фіскальної служби України, хоча Університет такого статусу не має.
На думку Міністерства, такі дії адміністрації Університету є недобросовісною рекламою і проявом недобросовісної конкуренції, яка вводить в оману вступників та їхніх батьків, і навмисним поширенням неправдивих відомостей, які можуть завдати шкоди діловій репутації або майновим інтересам іншим закладам вищої освіти.
Редакція “04597” обов’язково візьме коментар у керівництва Фіскального університету щодо даного питання і поінформує про це додатково.
Читайте також: В ірпінських школах з’являться страви від Євгена Клопотенка
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня