Виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації О.В.Славінська з робочим візитом відвідала Оріховецький НВК

image
19 Серпня 2019, 11:28
Поділитися:

Виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації О.В.Славінська у супроводі начальника відділу освіти РДА О.В.Заболотного, з робочим візитом відвідала Оріховецький НВК, з метою перевірки підготовки до нового 2019-2020 навчального року та опалювального сезону.

За результатами поїздки Оксаною Вікторівною дано ряд доручень, а саме:

1. Визначити, згідно з договорами оренди сільської ради з відділом освіти Сквирської районної державної адміністрації, відділом культури, релігій, туризму, молоді та спорту Сквирської РДА територію у с. Оріховець Сквирського району Київської області, вулиця Центральна,11, яка перебуває в оренді, закріпити відповідальних за благоустрій вказаних територій.

2. Закріпити відповідальних за благоустрій вказаних територій.

3. Здійснити прибирання території, закріпленої за Оріховецькою сільською радою за адресою: вулиця Центральна, 11, с. Оріховець Сквирського району Київської області.

4. Здійснити благоустрій території (пофарбувати споруди, здійснити обкіс трави на території).

5. У прибудові, яка прилягає до приміщення по вулиці Центральна,11, негайно демонтувати розбиті шибки, які є загрозою для життя дітей та молоді, прибрати сміття, яке накопичилося всередині прибудови до сільського клубу.

6. Обстежити криницю, розміщену на території приміщення по вулиці Центральна,11, в разі необхідності провести очищення колодязю.

7. Терміново виконати роботи по відновленню освітлення приміщення І поверху, в якому розташовано опалювальний котел Оріховецького НВК, балансоутримувачем якого є Оріховецька сільська рада.

8. Замінити вхідні двері у приміщенні І поверху, де розташовано опалювальний котел.

9. 9. З метою забезпечення безпеки дітей, згідно з вимогами Правил техніки безпеки, негайно виконати роботи по обгородженню:

– місця демонтажу приміщення школи, яке не експлуатується Оріховецьким НВК;

– аварійного пам’ятника Героям Другої Світової війни;

– аварійного приміщення колишнього Будинку культури.

10. Вжити заходів для відновлення роботи дитячого садка Оріховецького НВК:

– вирішити питання кадрового забезпечення дитячого садка Оріховецького НВК;

– здійснити поточний ремонт у груповій кімнаті;

– здійснити ремонт у роздатковій;

– відремонтувати бойлер;

– купити новий глибинний насос;

– замінити розширювальний бачок;

– вирішити проблему «холодної роздягальні»;

– придбати «пазловий килим» для покриття підлоги в дитсадку;

– прибрати сміття та попіл на території приміщення, яке орендує відділ освіти для дитячого садка.

11. Вирішити питання кадрового забезпечення Оріховецького НВК, відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту», врахувати скарги вчителів з української мови та літератури про роботу в умовах неповної тарифної ставки, врахувати зауваження вчителів щодо викладання предмету «Захист Вітчизни», при працевлаштуванні по можливості віддавати перевагу місцевим кадрам, вжити заходів для покращення якості викладання предметів в Оріховецькому НВК; провести роз’яснювальну роботу з дітьми та батьками учнів Оріховецького НВК щодо необхідності бути обережними на території навчального закладу, де здійснюється демонтаж частини споруди школи; забезпечити підручниками учнів 7 класу Оріховецького НВК; визначити місце для проведення уроків з фізичного виховання на території навчального закладу.

12. Взяти на особистий контроль роботу з дітьми з особливими потребами, які навчаються в Оріховецькому НВК, відвідати багатодітні родини, за потреби скласти акт обстеження сім’ї, залучати для роботи з дітьми з особливими потребами медичних працівників, психолога, логопеда, за потреби – фахівців Сквирського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей Сквирської РДА

Джерело: Сквира.info