Від анімації до фон Трієра: три кінопокази дня в столиці

image
18 Серпня 2019, 10:29
Поділитися:

Пропонуємо вам альтернативу звичайним кінотеатрам – а саме провести вечір з фільмом фон Трієра, кращою анімацією та за гарної погоди у кінотеатрі просто неба. 

Кінобукет від Міжнародного кіно фестивалю анімаційних фільмів КРОК

В програмі – 10 кращих анімаційних фільмів від українських режисерів. Кінопоказ відкриватимуть кінознавці та автори фільмів, а після завершення перегляду з ними можна буде поспілкуватися про побачене.

Коли: о 19.00
Де: музей Золоті ворота
Вартість квитка: 50 грн.

Ларс фон Трієр – «Дім, який побудував Джек»

«Дім, який побудував Джек» – майстерна кінопровокація та поки остання з нині знятих робот Ларса фон Трієра. Після прем’єрного показу цього фільму на Каннському кінофестивалі із залу пішло близько сотні глядачів, проте ті, хто залишився, аплодували після фіналу стоячи. У наших кінотеатрах переважно люди сміялися під час перегляду: як думаєте, як відреагуєте ви на історію про серійного вбивцю-інтелектуала? Чим скінчиться пекельна подорож героя Трієра? Пропонуємо подивитись та поговорити про кіно разом!

Коли: о 20.30 
Де: кіноклуб «E V R O P A», провулок Шевченка 5 (ст. м. Майдан Незалежності), Козацький Дім.
Вхід безкоштовний

Показ фільму «Королева сердець» просто неба

“Будьте обережні зі своїми бажаннями”, – це кіно не буде лагідним і в яскравих барвах продемонструє усі грані цитати класика – як візуально, так і на рівні почуттів. Шокуючий психологічний трилер про заборонену пристрать та фатальні наслідки – “Королева сердець” у вечір неділі на великому екрані просто неба.

Коли: о 21.30
Де: територія НСК “Олімпійський”, кінотеатр «Лінія кіно» 
Вартість квитків: 150 грн., у яку входить показ фільму, а також обслуговування офіціантів під час перегляду.

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ