У столиці розпочинається міжнародний турнір із кросфіту

image
16 Серпня 2019, 10:00
Поділитися:

Із 16 до 18 серпня у Києві триватиме масштабний міжнародний турнір із кросфіту – Banda Open Games 2019.

Організатором заходу виступила CrossFit Banda, а партнером – Київський молодіжний центр.

У рамках турніру атлети-кросфітери змагатимуться за звання найбільш підготовленого спортсмена у своїй категорії. Так, виступатиме 5 груп спортсменів: тінейджери, новачки, аматори, професіонали та мастерс (35+).

Змагання відбуватимуться на двох локаціях: 16 серпня – на НСК «Олімпійський», а 17 та 18 серпня – на Троїцькій площі (навпроти НСК «Олімпійський»).

Уже четвертий рік CrossFit Banda влаштовує такі змагання, і щороку є все більше охочих поборотися за першість у кросфіті. Цьогоріч більше 500 атлетів подали заявки на участь, але лише 252 пройшли відбірковий етап та мають змогу виступити під час турніру.

Організатори запрошують долучитися до спортивної події та повболівати за учасників.

Кросфіт (з англ. CrossFit) — брендована методика фітнесу, створена Ґреґом Ґласманом. Є зареєстрованою торговою маркою організації CrossFit, Inc., яку заснували Ґреґ Ґласман та Лорен Дженай у 2000 році. Тренування кросфіту просувають і як філософію фізичних вправ, і як змагальний вид спорту; до них входять елементи високоінтенсивного інтервального тренування, важкої атлетики, пліометрики, пауерліфтингу, гімнастики, гирьового спорту, зарядки, стронґмену та інші вправи.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ