«Музеї Київщини потребують осучаснення та оновлення експозицій»

image
15 Серпня 2019, 17:06
Поділитися:

За результатами особистого прийому громадян, заступник голови Київської обласної державної адміністрацї Алла Шкуро з робочим візитом відвідала Обухівський район, де ознайомилась з роботою краєзнавчого музею, музею Вікентія Хвойки і Івана Франка в селі Халеп’я та комунального закладу «Київського обласного археологічного музею».

В рамках візиту відбулася робоча нарада щодо необхідності оновлення експозицій у музеях. Участь в обговоренні взяли начальник Управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Золотоверх, директор археологічного музею Наталія Конвалюк, представники Обухівської районної радикерівництво музеїв та небайдужі мешканці області.

«Київщина з такою багатою історією потребує повноцінних та цікавих музеїв. Наразі я бачу, щомузеї потребують осучаснення та оновлення експозицій. Ми маємо над цим працювати»,- підкреслила Алла Шкуро.

За результатами наради надано доручення Державному архіву Київської області спільно із управлінням культури національностей та релігій сприяти в оновленні експозицій, а головам сілупорядкувати територію навколо музеїв.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація