Чому затори: ремонти на Південному і Північному мостах показали у фото

image
15 Серпня 2019, 11:03
Поділитися:

У столичному підприємстві «Київавтошляхміст» показали, як і чому ведуться ремонтні роботи на Південному мостовому переході, які так дратують столичних автомобілістів.

У підприємстві повідомляють, що на металевій ортотротропній плиті Південного мостового переходу через Дніпро (напрям руху транспорту в бік проспекту М.Бажана) виконуються роботи з фрезерування пошкодженого асфальтобетоного покриття проїзної частини мосту.

Також продовжується капітальний ремонт деформаційних швів на естакадній частині Південного мосту. Наразі виконуються роботи з армування та влаштування деформаційного шва “Maurer” на правобережній естакаді мостового переходу (напрям руху транспорту в бік проспекту Миколи Бажана)

Підприємство “Київавтошляхміст” також вибачилося за тимчасові незручності.

Крім того лагодять і частини Північного мосту. На тротуарі мосту,  а також на підходах до нього виконувались роботи з ремонту асфальтобетонного покриття.

Працівниками підприємства “Київавтошляхміст” виконуються і ремонтні роботи з асфальтування перехідних площадок сходів,  розташованих на підходах до Паркового мосту через р. Дніпро, зі сторони острова Труханів.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ