У Броварах Нацполіція затримала підозрюваних у торгівлі зброєю

image
14 Серпня 2019, 20:13
Поділитися:

Учора, 13 серпня, близько 21:30, на вул. Короленка,47-А, якраз біля ЖЕК №3, броварчани стали свідками кадрів ніби зі справжнього фільму-бойовика. Зокрема, погоні та затримання невідомих правоохоронцями у спецформі.

Деякі очевидці, які зупинилися подивитися, що ж трапилося, спочатку і справді подумали, що знімають фільм. Інші в коментарях до посту в одній із броварських груп у ФБ стверджували, що це спецоперація, і правоохоронці затримали наркоторговців.

Фото – Анастасія Андрікова

Журналісти «Трибуни» звернулися  безпосередньо до нового очільника поліції Київщини Андрія Нєбитова з проханням надати інформацію з першоджерела: кого ж затримали правоохоронці в Броварах на Короленка увечері 13 серпня? Як повідомив  Андрій Нєбитов, «Броварський відділ поліції надав допомогу Департаменту стратегічних розслідувань НПУ (Нацполії  України – авт.) в затриманні осіб, які підозрюються у незаконному обігу зброї».

У свою чергу начальник Броварського відділу поліції Олег Янчинський зазначив, що у зупиненні та затриманні підозрюваних брав участь один екіпаж броварських патрульних, які надалі забезпечували безпеку дорожнього руху під час завершення Нацполіцією своєї спецоперації.

Деталей правоохоронці не розголошують, позаяк оперативно-розшукова діяльність триває.

Джерело: Трибуна Бровари