У Софії Київській влаштують театралізовані екскурсії з навушниками

image
13 Серпня 2019, 16:21
Поділитися:

У рамках фестивалю Bouquet Kyiv Stage відбудеться театралізована прогулянка Софією Київською від Нового драматичного театру на Печерську.

ЯК ЦЕ БУДЕ?

Група людей одягає навушники та відправляється у подорож Софією Київською. Ними керує голос – жінки? Самої Софії? Голос крок за кроком веде їх крізь найвеличнішу історичну пам’ятку міста. Слідом за голосом, вони поринуть на тисячу років назад.  Що бачив цей собор? Які таємниці він зберігає? Ярослав Мудрий створював прообраз ідеального міста в цьому соборі. Як прочитати цей шифр? Як розгадати? І чи сучасний Київ співвідноситься з ним?   

Група людей йде все далі, а питань стає лише більше. І поступово акценти зміщуються. Виявляється, що собор – лише привід поговорити із самим собою. Побачити того, хто йде поряд. Зазирнути в їхні очі та побачити там небо древнього Києва. І потім вийти на вулицю з чітким розумінням, що наше місто, як і наше життя – є сад, який варто плекати. 

Автор ідеї Дмитро Захоженко, режисер у Новому драматичному театрі на Печерську. 

В одній екскурсії можуть брати участь лише 20 осіб. Не зволікайте, реєстрацію на події обмежено!

УВАГА! Заповнивши ці форми, ви автоматично погоджуєтеся на публікацію ваших фото під час та після екскурсій. Ця умова необхідна, аби програма лишалася інтерактивною і ви були активними її учасниками.

РЕЄСТРАЦІЯ:
25 серпня – 17:00.
26 серпня – 17:00.

Де: Національний заповідник «Софія Київська», вул. Володимирська, 24.
Вхід вільний, за наявності вхідного квитка на територію музейного комплексу Софія Київська і Золоті ворота (50 грн).

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ