За тиждень у Київ не пустили 75 перевантажених автівок

image
13 Серпня 2019, 08:08
Поділитися:

П‘ять вагових комплексів комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху», встановлені на основних в’їздах у Київ, допомогли виявити 75 перевантажених автівок, які не пустили до міста. Протягом тижня – з 5 по 11 серпня – вагові комплекси пропрацювали 840 годин. За цей час на них було зважено 604 вантажні транспортні засоби.

Про це КП «Центр організації дорожнього руху» повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

На всіх комплексах співробітники Укртрансбезпеки та Патрульної поліції пропрацювали 166 годин 40 хвилин. Було зважено 604 вантажних транспортних засоби, з них виявлено 75 з порушенням допустимої норми навантаження на вісь, – йдеться у дописі.

За інформацією комунального підприємства, вантажівки-порушники не було допущено на дороги Києва.

Довідка. Проект із виявлення вантажівок з надмірним навантаженням здійснюється спільно з Укртрансбезпекою та Патрульною поліцією відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, яким місцевим органам влади було рекомендовано придбати ваговимірювальні комплекси. Однак повноваження із зупинки транспорту та накладання штрафних санкцій у випадку перевищення допустимої маси автотранспорту мають лише співробітники Укртрансбезпеки та Патрульної поліції.

 

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ