Конфлікт забудовника «Кінг-Конг» із мешканцями

image
12 Серпня 2019, 19:03
Поділитися:

Висотка на вулиці Київський Шлях, 95 у місті Борисполі, яка отримала назву «Кінг-Конг», опинилася в центрі чергового скандалу.

12 серпня на місці події працювала слідчо-оперативна група. Від міської влади були заступник міського голови Дмитро Гопанчук та секретар міської ради Ярослав Годунок. Причина інциденту — самозахоплення землі підприємством та руйнування сусідніх приватних господарських будівель.  Представники забудовника людське обурення проігнорували. Покази поліції надавав виконроб підприємства, найнятого, щоб виконувати роботи з благоустрою території.

 

Нагадаємо, підприємство «Бориспільміськбуд», яке зводить «Кінг-Конг» вперто переступає через закон і інвесторів, продовжуючи переслідувати власні інтереси.

Тому коли у підприємства закінчився договір оренди на земельну ділянку, виділену під будівництво, міська влада його не продовжила, щоб змусити забудовника виконувати зобов’язання перед інвесторами, дотримуватися будівельних норм. Це означає, що «Бориспільміськбуд» не має права проводити будь-які роботи далі одного метра від будівлі.

Але забудовник, не маючи дозволу, на землях міської ради продовжує будувати: забетоновано фундамент під паркан  для огородження території, що не належить підприємству. Також розпочато облаштування автостоянки. Під час незаконних робіт у дворах мешканців аварійної двоповерхівки забудовник пошкодив людські погріб і сарай. Власники зателефонували до міської ради та викликали поліцію.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама