Київська обласна державна адміністрація » Київщина відкрила театральний сезон

image
12 Серпня 2019, 13:16
Поділитися:

Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П. К. Саксаганського цими днями відкрив 86-й театральний сезон.

Вже за кілька днів після виходу з відпустки колектив гостинно зустрів глядачів великою шоу-програмою. Оскільки бажаючих відзначити початок нового театрального року в усій Київській області дуже багато, шоу до відкриття зіграють 9 – 11, 13, а на численні прохання глядачів ще 17 серпня. На сцені – номери від артисті балету, оркестру, драми, вокалістів. У залі – аншлаг і гучні овації.

Трупа розпочала сезон у повному складі. Репертуар, який сьогодні налічує близько 60 вистав, зовсім скоро доповнять нові постановки української та світової драматургії. На вересень запланована прем’єра для юних глядачів – казка за В. Нестайком «Пригоди в лісовій школі». Далі – «Дами і гусари» А. Фредро, «Три товариші» за Е.-М. Ремарком, «Ранкова фея» А. Касони, «Алмазне жорно» І. Кочерги, «Смішні гроші» Р. Куні, новорічна казка «Незнайко в Країні мрій», «Сорочинський ярмарок» за М. Гоголем, «Приборкання норовливої» В. Шекспіра, «Панночка» Н. Садур, «Біла хвороба» К. Чапека. Незабаром – участь у фестивалі в Коломиї та гастролі до Польщі.

У святкових вітаннях від керівництва області звучали побажання здійснення всіх грандіозних задумів, підкорення нових вершин і розвитку, адже недарма театр Саксаганського називають перлиною Київщини!

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація