Ювенальні поліцейські Броварщини провели ранкову зарядку з неповнолітніми, які перебувають на профілактичному обліку

image
12 Серпня 2019, 11:03
Поділитися:

Від ефективності роботи ювенальної превенції залежать безпека, здоров’я, а часом й життя дітей. Працівники цього поліцейського підрозділу покликані попереджати та протидіяти випадкам вчинення правопорушень щодо дітей, працювати з неповнолітніми, які переступили рамки Закону, розшукувати зниклих дітей, запобігати дитячій бездоглядності, тобто захищати законні права та інтереси дітей.

 

З метою особистим прикладом мотивували дітей на заняття спортом сьогодні вранці біля Броварського відділу поліції провели ранкову зарядку з неповнолітніми, які перебувають на профілактичному обліку.

 

До заходу також долучилось керівництво ювенальної превенції Головного управління Національної поліції України в Київській області. На свіжому повітрі правоохоронці разом з дітьми виконували фізичні вправи та ділились власним досвідом занять спортом.

 
Щоб уникнути потрапляння дітей до відділень поліції, необхідна всебічна підтримка та небайдужість як правоохоронців, так і батьків. Тому поліцейські приділяють велику увагу правовому вихованню цієї категорії громадян та регулярно проводять роз’яснювальну роботу серед неповнолітніх.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed