На Броварщині відкрили придорожну зону відпочинку

image
12 Серпня 2019, 11:01
Поділитися:

На території Броварського лісництва КП «Дарницьке лісопаркове господарство», що на автомагістралі Київ–Чернігів, відкрито оновлену зону відпочинку «Придорожня».

Лісова охорона облаштувала зону всім необхідним для комфортного проведення часу: встановлено 4 альтанки, відведене місце для розведення багаття і навіть заготовлені дрова. Для сміття встановлені контейнери, повідомляє КО «Київзеленбуд».

«Цивілізовані умови диктують правила поведінки: вогнище розпалювати у спеціально відведеному місці, сміттю місце в урні, а не на траві. Крім того, влаштування таких зон відпочинку дозволяють зменшити кількість пожеж у лісах. Адже встановлюються обмежувальні стовпчики та шлагбауми, щоб автомобілі не заїжджали безпосередньо на територію лісових насаджень, є мінералізовані смуги, які запобігають розповсюдженню вогню, і що також важливо – в таких місцях обов’язково встановлюють інформаційні щити на протипожежну тематику», – розповідає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Алексей Король.

Загалом на територіях лісопаркових господарств КО «Київзеленбуд» влаштовано 41 зону відпочинку, і знайти їх можна ось на цій карті.

Читайте також:

Рух броварських маршруток можна відстежити в мобільному додатку

«Брутальне літо»: наслідки негоди в Броварах

На Броварщині горить торф

Джерело: Новости Броварів