Завтра в столиці «Динамо» зіграє з «Шахтарем»: можливі зміни роботи метро

image
9 Серпня 2019, 19:05
Поділитися:

У суботу НСК «Олімпійський» сколихне перша хвиля домашніх матчів футбольного клубу «Динамо» у протистоянні з «Шахтарем».

Пройде матч 3-го туру чемпіонату УПЛ між київським та донецьким клубами. Класична пара суперників має чим вас здивувати й активно готується до цього.

На матчі працюватиме арбітр з Мукачево Ярослав Козик. Йому асистуватимуть – Ігор Альохін з Хмельницького та Семен Шланчак з Черкас, Четвертий арбітр – Анатолій Абдула з Харкова.

О 15.00 на стадіоні стартує спортивно-музичне свято Favorit Football Fest.  Для всіх власників квитків на матч «Динамо» – «Шахтар» буде організована зона розваг, фудкорт фотозони та розіграш подарунків.

О 16.00 біля головної сцени відбудеться автограф-сесія з Ігорем Ласточкіним та Денисом Берінчиком.

Коли: 10 серпня о 17:00
Де: НСК «Олімпійський», вулиця Велика Васильківська, 55
Вартість квитків: 60-1000 грн.

УВАГА! У зв’язку із проведенням на стадіоні НСК «Олімпійський»  футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк)  можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену. Про це повідомили у КП «Київський метрополітен».

Так, можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції «Олімпійська» перед початком футбольного матчу та станцій «Олімпійська»,  «Палац спорту» і «Площа Льва Толстого» після його закінчення.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ