Вандали на зупинках. В Броварах біля «Варуса» пошкодили зупинку громадського транспорту

image
9 Серпня 2019, 13:31
Поділитися:

Броварчани, які сьогодні зранку вийшли на зупинку в районі «Варуса» по вул. Гагаріна, були неприємно вражені, бо зупинку розтрощили невідомі. Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.

Зупинка громадського транспорту, встановлена рік тому, не встояла перед випробуваннями сучасного світу: спочатку її обклеїли всілякими об”явами, потім розмалювали, тепер – купа розтрощеного скла та понівечена конструкція – результат нічних «гулянь» вандалів. 

 
Прибиранням осколків скла, як завжди, займалися комунальні служби.
Зараз по місту встановлено кілька новеньких «розумних зупинок» – але чи потрібні вони, коли в нас таке ставлення до комунального майна? Встановити – це півсправи, навчитися зберегти зроблене – ціла справа. Міська влада намагається зробити місто комфортним, ошатним, озеленити та облаштувати місця для масового відпочинку. Коли любиш своє місто, хочеш зробити його кращим, щоб і містяни і гості міста бачили красу Броварів та гостинність його мешканців. Дуже прикро, що є окремі броварчани, які зухвало все руйнують, не поважають один одного і працю інших людей. 
Обставини руйнування зупинки по вул.Гагаріна з’ясовуються правоохоронними органами, сподіваємось, що особи, які пошкодили зупинку будуть встановлені та покарані.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed