Голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян провів перший особистий прийом громадян

image
8 Серпня 2019, 13:14
Поділитися:

За допомогою та підтримкою у вирішенні проблемних питань на особистий прийом до очільника Київської ОДА Михайла Бно-Айріяна звернулися мешканці Бориспільського, Обухівського та Києво-Святошинського районів. Загалом було розглянуто 5 індивідуальних та 1 колективне звернення.

У ході спілкування з Михайлом Кареновичем громадяни піднімали інфраструктурні, земельні та соціально-побутові питання. Зокрема, щодо допомоги малому бізнесу в отриманні дозволу на оренду землі, отримання витягу на земельну ділянку, покращення житлових умов багатодітної родини, допомоги у придбанні житла для переселенця, підключення електроенергії у гуртожитку, ремонту дороги та облаштування зупинок по трасі Київ-Харків, будівництва школи у с. Іванків Бориспільського району, а також питання щодо монетизації пільгового проїзду мешканців області.

За результатами розгляду заявникам надано кваліфіковані відповіді стосовно порядку вирішення проблем, з якими вони звернулися. Консультативну допомогу відвідувачам прийому надали фахівці департаментів містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та енергоефективності, регіонального розвитку, охорони здоров’я  та служби у справах дітей облдержадміністрації.

Варто зазначити, що голова КОДА особисто відібрав запити людей на прийом: «Це ті, хто ніколи ще не був на прийомі. Надійшло біля 200 заявок, але фізично за 1 день не можливо всіх прийняти. Тому продовжуватимемо практику».

«Я приймаю звичайних людей, які дійсно стикнулися з проблемами та несправедливістю. Наразі безліч проблем і багато роботи. Дехто з вас ображається, що не чую чи не бачу прохання і запити. Чую, бачу, але не завжди фізично вистачає часу всім відповісти. Та ми вдосконалюємося і відпрацьовуємо техніку. Краще менше говорити, а більше робити наше головне завдання – зробити життя мешканців Київщини легшим. Саме це і намагаюся робити. Перший етап – подолали. Рухаємося далі», – наголосив Михайло Каренович.

Нагадаємо, прийом громадян проводиться відповідно до  Графіку проведення особистого прийому громадян керівництвом Київської обласної державної адміністрації. Записатися на особистий прийом можна у відділі роботи зі зверненнями громадян за тел. 286-14-75 та 286-17-39.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація