На Петрівці щовечора транспортний колапс, пасажирів підводить й електричка

image
7 Серпня 2019, 13:07
Поділитися:

Вчора у столиці скасували 9 рейсів міської електрички, сьогодні вже знову оголошено про скасування 6 рейсів – 7402, 7409/10, 7501, 7502, 7503, 7421.

У прес-службі «Київпастрансу» пояснили це технічними проблемами, і рекомендують …  «враховувати раптові зміни у графіку руху при плануванні своїх поїздок».   

Увечері 6 серпня на Петрівці на пасажирів, які намагалися дістатися додому на Троєщину, чекав справжній армагедон. Автомобільний затор починався від шляхопроводу над вулицею Кирилівською й закінчувався біля ТРЦ  «Блокбастер». Пасажирський транспорт не міг під’їхати до зупинок аби забрати пасажирів. Тому черги киян на автобуси, маршрутки й тролейбуси, що прямують на лівий берег, вишикувалися на зупинках на сотні метрів.

Затор утворився через ремонт проспекту Бандери й естакади над проспектом, що проводять одночасно. Затори тут виникають щодня вранці та ввечері. Допомогти швидко перевезти пасажирів з одного берега Дніпра на інший у період літніх ремонтів доріг могла б міська електричка. Але коли вона просто необхідна, виникає потреба і в її ремонті. Завчасно ну ніяк не можна було підготувати цей надійний вид транспорту до передбачуваних заторів.

Мешканці Троєщини, в очікуванні метро, у безнадії вже складають вірші й обговорюють проблему в пабліку «Из Троещини с любовью».

Титульне фото Геннадія ДЕСНЯНСЬКОГО

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ