В Броварах автівка поліції охорони «поцілувала» ВАЗ «Пріора» (ВІДЕО)

image
7 Серпня 2019, 12:59
Поділитися:

Ранок – це такий хаосний проміжок часу, коли всі кудись поспішають, при цьому забувачи про свою безпеку та безпеку оточуючих.
Так, 07.08.2019 року в Броварах по вул. Онікієнка на виїзді з міста трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі ВАЗ «Пріора» та автівки Державної служби охорони.

На місці ДТП побував мешканець с. Красилівка Володимир Словачевський, який розповів, що водій ВАЗа рухався з боку м. Бровари та мав намір здійснити поворот наліво. При цьому він загальмував. Але відразу відчув удар в задню частину кузова свого транспортного засобу. Як з’ясувалось, для поліції охорони, які рухались позаду, такий маневр ВАЗа став великою неочікуваністю, тому, не встигнувши також пригальмувати, автівка ДСО здійснила зіткнення з ВАЗ «Пріора».

  

Нащастя із водіїв та пасажирів обох транспортних засобів не постраждав, чого не скажеш про обидві автівки.
Як повідомили виданню «AT BROVARY» працівники Броварського відділу поліції, на місце аварії прибули правоохоронці, які склали протокол на водія ДСО за ст. 124 КУПАП про порушення ПДР п. 13.1 (водій залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримувати безпечної дистанції та безпечного інтервалу).
 

Фото: Таксі 764 та Засоба Анатолій

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed