Залізний поліцейський з металевою собакою охороняє вхід до поліцейського главку у Києві

image
7 Серпня 2019, 11:20
Поділитися:

Залізний поліцейський із залізною собакою тепер охороняє підходи до ГУ Нацполіції у Києві, що на вулиці Володимирській, 15. Для «нудного» казенного будинку це виявилося чудовою атракцією.

– Це «напарник», ми так його називаємо, говорить черговий поліцейський, що стоїть на варті поряд. – Він з’явився недавно, зроблений вручну з металевих запчастин. Скульптор говорив, що зробив свого поліцейського як символ охоронця порядку у стилі стім-панк. Вандали поки бояться наближатися до скульптури.

Символ охоронця в даному випадку … металічна парасолька над вуличним ліхтарем, що яскраво світить у ночі. «Сталевим» його зробили тому, що поліцейські, особливо патрульні, мають бути дуже витривалими й мати «сталеві» нерви.

«Напарник» – скульптура високої якості виконання, всі деталі підібрані, поєднані за допомогою зварювання та оброблені спеціальним покриттям від корозії. Чудово виконана й скульптура поліцейської вівчарки. Стилізований світильник працює з настанням темноти й освітлює спеціальний інформаційний стенд поліції, який працює у тестовому режимі.

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ