Два факти продажу алкоголю неповнолітнім виявили броварські правоохоронці під час рейду

image
6 Серпня 2019, 18:22
Поділитися:

Броварські інспектори ювенальної превенції під час акції «Відповідальність починається з мене» виявили два факти продажу алкоголю неповнолітнім, інформує Броварський відділ поліції.

Інспектори ювенальної превенції Броварського відділу поліції провели акцію «Відповідальність починається з мене», направлену на запобігання продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім у торгівельних закладах міста та району. Акція відбулася в рамках операції «Безпечне літо».
Під час відпрацювання поліціянти виявили 2 факти порушення вимог адміністративного законодавства в частині продажу алкогольних напоїв особам, які не досягли повноліття: один – у місті та один – у районі.

Щодо продавців складено адміністративні протоколи за ознаками ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу розміром від 1700 до 6800 гривень.

Також правоохоронці провели роз’яснювальні бесіди з працівниками торгівлі щодо недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Джерело: Трибуна Бровари