Сергій Тимофєєв провів інспекцію спортивної інфраструктури

image
5 Серпня 2019, 14:37
Поділитися:

З робочим візитом відвідав Рокитнянський регіон Сергій Тимофєєв, начальник Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації. Метою візиту стала інспекція спортивної інфраструктури міста Рокитне та села Синява.

Рокитне зустріло стадіоном зі штучним покриттям для міні-футболу, що збудований ще 10 років тому, але штучне покриття замінили позаминулого року. Саме тут з року в рік проводять відомий футбольний турнір «Кубок Надросся».

Майданчик розташований на території загальноосвітньої школи №3. Згадуючи цей заклад, не можна не згадати так званого «Кіборга», Героя України, що поклав життя на українсько-російській війні. Отже, саме в цій школі навчався фельдшер Рокитнянської ЦРЛ Ігор Зінич, який загинув 20 січня 2015 року, рятуючи життя захисників Донецького аеропорту. Як данина пам’яті Герою, на школі  встановлена меморіальна табличка.

Анатолій Хоменко, начальник відділу культури молоді та спорту Рокитнянської РДА запросив на інспекцію до міського спортивного комплексу «Рокитне». Комплекс побудований ще далекого 1949 року, але за стадіоном постійно доглядають. В парку, що оточує стадіон, розташований комплекс з вуличними тренажерами.

На території спорткомплексу розташоване друге міні-футбольне поле зі штучним покриттям, всього їх у міста два.

Після інспекції у місті Сергій Тимофєєв та Анатолій Хоменко завітали до села Синява, де в місцевій школі вчитель фізичної культури та реабілітолог Ольга Сатиренко провела екскурсію закладом.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація